Obuka za HACCP sistem administratora
Mesto održavanja: | Prostorije BSC Informativnog centra ili naručioca usluge |
---|---|
Program obuke: |
Program obuke - I dan Program obuke - II dan Program može biti promenjen bez obaveštenja. Vreme početka i završetka obično ostaju nepromenjeni. |
Cilj obuke:
Sticanje celovitih teorijskih znanja i praktičnih iskustava potrebnih za uspešan primenu sistema menadžmenta bezbednošću hrane.
Dnevni raspored rada:
Kurs se organizuje u prostorijama BSC Informativnog centra. Satnica kursa data je u Prilogu.
Način rada na obući:
Kurs se sprovodi kombinacijom nastavnog i grupnog rada uz aktivne vežbe u konkretnim situacijama. Vežbe se odvijaju kroz rad u grupi. Po završetku svake vežbe izvodi se prezentacija rada u grupi.
Tokom nastave primenjuje se stalna interakcija sa polaznicima kursa uz diskusiju o temi i konkretnim slučajevima.
U radu se koriste savremena nastavna sredstva za odrasle.
Svaku obuku koju organizuje BSC Informativni centar moguće je prilagoditi specifičnim potrebama organizacije nezavisno od njene veličine.
Kursni materijal:
-
Kopija slajdova sa prezentacijama koja predstavlja učesnike pre početka kursa.
Učesnici dobijaju sertifikat o uspešno završenoj obuci, koji posle mogu uspešno da se primene u praksi, tj. mogu biti vođa HACCP tima ili mogu raditi interne provere.
Obuka će se realizovati kada se grupa popuni!
Iskoristite priliku i prijavite se !!!
Broj mesta ograničen.